Latvala: Két futam biztos, de öt is lehet belőle

Nem ért véget Jari-Matti Latvala WRC-s pályafutása: a finn pilóta megerősítette, hogy folytatja együttműködését a Toyota gyári csapatával azok után is, hogy Tommi Makinen kitették a “keretből” és az Ogier-Evans-Rovanpera trióval támadnak 2020-ban.

Az már biztos, hogy Latvala Svédországban és Finnországban, két kedvenc versenyén egy 2020-as, friss, gyári Yaris WRC-vel rajthoz áll, a versenyző viszont hozzátette, hogy még három futamot tervez, ehhez keresi a szponzori hátteret – Szardínián, Portugáliában és Walesben is szeretne ott lenni.

“Ez egy nehéz év a pályafutásomban és a magánéletemben is, de a következő szezont inkább szünetként fogom fel és nem végleges leállásként. 34 éves vagyok, szóval szerintem pár jó esztendő van még bennem” – idézi szavait az Autosport.

Latvala szereplése egyébként egy Toyota B csapatot sejtet, hiszen a három fix pilóta minden futamra szóló szerződéssel rendelkezik, a japán Takamoto Katsuta pedig további kilenc (nyolc európai és a japán) versenyre megállapodott.

Related posts